Copy & concept creative

About

Copy & concept creative for a living. Columnist, blogger and popcorn enthusiast on the side.

 
2017-07-21 05.26.05 1.jpg

Over Talitha

Talitha is een 26-jarige copy & concept creative met een grote liefde voor opsommingen en allesomvattende alliteraties. Geboren en opgegroeid in West-Vlaanderen, verloor ze 9 jaar geleden tijdens een citytrip haar hart aan de mooiste stad ter wereld: Amsterdam. En dus ging ze er wonen. 

Talitha is afgestudeerd als literatuurwetenschapper, socioloog en criminoloog. Via die laatste studie belandde ze als analist bij o.a. ING en de gemeente Amsterdam. Toen ze eindelijk besefte dat ze totaal niet op haar plek zat bij dergelijke organisaties - en spectaculaire huiduitslag kreeg van de bijhorende ambtenarentaal - nam ze ontslag en sloeg rigoureus een ander carrièrepad in.

En zo kwam ze eindelijk op haar plek terecht. 40+ uur per week kon Talitha haar creativiteit kwijt als Copy & Concept Lead bij WPK/The Agency, het creatieve contentmarketingbureau van digital publisher Wayne Parker Kent(Ga zeker de website eens bekijken: hij is waanzinnig sexy en de meeste teksten zijn van haar hand.)

(Behalve de teksten die je stom vindt, die zijn sowieso van iemand anders.)

En nu? Nu staat ze op het punt om na 9 jaar het wondermooie Amsterdam in te ruilen voor het bruisende Antwerpen. Terug naar de roots, maar dan wel nog steeds 1,5 uur van de West-Vlaamse bakermat vandaan. En nu zoekt ze een job in Antwerpen. Enter deze website.

Nog meer vragen? Kijk even bij de F.A.Q. of neem meteen contact op via onderstaande knop.