Copy & concept creative

Experience

Ervaring

 

(Of in elk geval: de enige ervaring die ertoe doet. Op LinkedIn zijn al mijn vorige functies en werkgevers te zien, ook in andere sectoren.)

 

Copy & Concept Lead bij Wayne Parker Kent (jan. 2017 - heden)

Oorspronkelijk aangenomen als copywriter en veredelde spellingschecker bij digital publisher Wayne Parker Kent in Amsterdam, heb ik mezelf opgewerkt tot Copy & Concept Lead bij het in-house digitale contentmarketingbureau WPK/The Agency. Iets dat ik zo leuk en uitdagend vind, dat ik het consequent eerbiedig Met Belangrijke Hoofdletters schrijf. Mijn verantwoordelijkheden in deze functie zijn:

* Creative lead bij alle commerciële concepten en campagnes (gespecialiseerd in digital content marketing)
* Copy lead bij alle commerciële concepten, campagnes én producties (want alle creatie gebeurt 100% in-house)
* De zeer specifieke tone of voice van het bedrijf met mijn leven beschermen. Die laat zich omschrijven als inhoudelijk, zonder dat je na drie zinnen in een coma glijdt. Alle website copy, vacatures en B2B-communicatie is dan ook van mijn hand.

Auteur bij Charlie Magazine en Bedrock.nl (2017 - heden)

Ik schrijf stukjes. De redacties van Charlie en Bedrock publiceren mijn stukjes. Ik krijg geen geld, maar wel publicatie en de kans om daar interessant mee te doen op Facebook. Heel wat duimpjes omhoog, ook. En af en toe een verzuurde comment van een anonieme lezer. 

Blogger (2017 - heden)

De beste impressie van wie ik ben en hoe ik schrijf, vind je op mijn blog. Die heeft overigens de belachelijk creatieve naam Talitha heeft een blog. As you do.

Freelance copy creative & copywriter (2015-2017)

Wat mij betreft twee verschillende dingen. Als copywriter schreef ik activerende SEO-teksten voor de obscure webshop van de neef van de moeder van je buurvrouw. Als copy creative voorzag ik pitches, business plans en websites van freelance creatives van originele en overtuigende copy.

Columnist bij Leids Universitair Weekblad Mare (2015-2016)

De allerbeste studentenjob ter wereld.

 

Voor meer informatie over mijn opleidingen en vaardigheden, bekijk hieronder mijn CV.